Sık Sorulan Sorular

Sık Sorulan Sorular

Bypuff

Sizden gelen sık sorular hakkında bilgiler…

Hangi kargo şirketi ile çalışıyorsunuz

Sadece sürat kargo ile gönderim sağlamaktayız. Kargolar günlük olarak çıkış yapılmaktadır.

Bypuff.com Güvenilir mi?

12 senedir elektronik sigara puff bar satışı yapmaktayız. Her gün onlarca kargo çıkmakta ve uzun süredir bypuff markası ile yayın hayatımıza devam etmekteyiz. Hakkımızda açılan şikayetlerin çoğu malesef sahtedir. Bizden alınan tüm ürünler orjinal kutusunda ve barkodu ile sizlere kapıda ödeme güvencesiyle gönderilmektedir. Ürün açılışta video kaydı veya ürünü aldığınız gün oluşan bir hatada sizlere kargo ücreti almadan ürün değişimide sağlamaktayız. Bizim öncelliğimiz müşterilerimizdir. Sizlere uzun zamandır hizmet etmekte ve hizmet etmeyede devam etmek niyetindeyiz. Bypuff vozol türkiye distribütörü olarak en büyük puff sitesi olarak sizlere güvenli ve kaliteli alışveriş sunmak için buradayız. Bizi tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz.

Mağazanız var mı

Satış yasağı gereki sadece internet üzerinden kargo ile gönderim sağlanmaktadır.

Ürünleriniz orjinal mi ?

Tüm ürünlerimiz orjinal jelatinli ve barkod basılı olarak gönderilmektedir.

Kargo ücreti ne kadar ?

Sürat kargo kapıda nakit ve kredi kartı ile ödemelerde ekstradan komisyon almaktadır. Havale ile gelen ödemelerde kargolar ücretsiz çıktığı için komisyon almamaktadır. Normalde kargo ücretimiz 100 Tl’dir.

Sitedeki Stoklarınız Güncel midir

Sitede stok açık olan ürünler stogumuzda mevcuttur. Ekstra ürün bulunmama gibi durumlarda sizin bilginiz olmadan asla kargo çıkışı yapılmamaktadır.

Whatsapp

Telefon

Adres

Sosyal medya hesaplarımız

Open chat
iletişime geçiniz...
Merhaba buyrun efendim